Diverse

Muilen en klompen
Voor binnen en buiten maar ook voor het gemak en voor in de tuin. Wij hebben een assortiment van klompen van leer en kunststof bijv. van het merk Birkenstock.
Amako is een merk die mooie sterke muilen maakt. Deze hebben wij dan ook in verschillende modellen en kleuren.

Pantoffels
Wij hebben een groot assortiment pantoffels van verschillende merken. Voor in en om het huis, met of zonder schapenvacht erin, van schuurwol of van leer.
Maar ook voor de extra gevoelige voeten en mensen met oedeem hebben wij pantoffels die helemaal te verstellen zijn. De verbandpantoffels zijn in verschillende modellen te verkrijgen.

Werkschoenen
Wij hebben een klein assortiment werkschoenen S3. Deze hebben wij van het merk Grisport.
Bent u niet gebonden aan een stalen neus of plaat en wilt u een stevige schoen voor in de keuken of andere werkzaamheden, dan hebben we eventueel ook genoeg andere merken tot onze beschikking. Een bekend merk is bijv. Ecco. Deze hebben antislipzolen voor in de keuken.

Onderhoudsmiddel
Om onze mooie producten te onderhouden hebben we natuurlijk ook de beste onderhoudsproducten. In onze vitrine vind U de schoenpoets voor U net aangeschafte nieuwe schoenen. Natuurlijk krijgt U van ons het beste advies hoe U de schoenen moet onderhouden.
Collonil heeft een uitgebreid assortiment in alles wat je moet hebben voor het onderhoud van gladleer, nubuckleer en suede. Natuurlijk worden de high-tech materialen ook niet vergeten.